Colony Hotel Haifa

Alman Kolonisi
Colony Hotel Haifa Genel
Colony Hotel Haifa Genel
Colony Hotel Haifa Öne Çıkan Resim
Colony Hotel Haifa Dış Mekan
Colony Hotel Haifa Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Colony Hotel Haifa
28 Ben Gurion Boulevard , Alman Kolonisi

Colony Hotel Haifa misafirlere Haifa merkezinde, Shkolnik Art galerisi yakınında ve Haifa Sanat Müzesi ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Hayfa Limanı ile 1,4 mi (2,3 km) ve Chagall Sanatçılar Evi ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 40 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için şifreli televizyon kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Standard
Standard Oda, Zemin Kat
Room
Deluxe Oda
Room
Deluxe Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x