Colonia Santa Maria

Baga
Colonia Santa Maria Genel
Colonia Santa Maria Genel
Colonia Santa Maria Genel
Colonia Santa Maria Genel
Colonia Santa Maria Genel
Image More +28 fotoğraf
Colonia Santa Maria
Cobra Vado , Baga

Colonia Santa Maria misafirlere Baga bölgesinde, deniz kıyısında, Baga Plajı yakınında ve Titos Caddesi Alışveriş Bölgesi ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Calangute Plajı ile 0,6 mi (1 km) ve Candolim Plajı ile 2,6 mi (4,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için The Balcao ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, havuz manzarası ve açık havada yemek servisiyle dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 100 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Premium Süit
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x