Mayflower Beach Resort

Baga
Mayflower Beach Resort Öne Çıkan Resim
Mayflower Beach Resort Dış Mekan
Mayflower Beach Resort Dış Mekan
Mayflower Beach Resort Dış Mekan
Mayflower Beach Resort Dış Mekan
Image More +66 fotoğraf
Mayflower Beach Resort
Titos Lane, Saunta Vaddo , Baga

Mayflower Beach Resort misafirlere Baga bölgesinde, alışveriş merkezi bağlantılı, Baga Plajı ve Titos Caddesi Alışveriş Bölgesi ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Calangute Plajı ile 0,8 mi (1,2 km) ve Candolim Plajı ile 2,6 mi (4,2 km) mesafede.

Otelde misafirlere havuz kenarı restoran keyfi sunuyor; içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, havuz manzarası ve açık havada yemek misafirlere sunulan ayrıcalıklar arasında. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

21 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Odanızda bir Tempur-Pedic yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için gece kulübü ve açık havuz bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için limuzin hizmeti, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x