Colomba Bianca

Western Sicily, Marsala
Colomba Bianca Genel
Colomba Bianca Öne Çıkan Resim
Colomba Bianca Dış Mekan
Colomba Bianca Dış Mekan
Colomba Bianca Yerinde Yemek
Image More +34 fotoğraf
Colomba Bianca
12 Vicolo delle Saline Western Sicily, Marsala

Colomba Bianca misafirlere Marsala bölgesinde, plaj yakınında, Cantina Pellegrino ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Capo Boeo ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan oda ve kahvaltı sunan otel Insula Romana ile 0,4 mi (0,7 km) ve Complesso Monumentale San Pietro ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 2 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, Özel Banyo (External)
Room
Üç Kişilik Oda, Ortak Banyo
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x