B&B Marsala

Western Sicily, Marsala
B&B Marsala Öne Çıkan Resim
B&B Marsala Dış Mekan
B&B Marsala Dış Mekan
B&B Marsala İç Mekan
B&B Marsala İç Mekan
Image More +22 fotoğraf
B&B Marsala
Via Andrea D'Anna 10 Western Sicily, Marsala

Marsala bölgesindeki B&B Marsala konaklamanızda, Complesso Monumentale San Pietro ve Piazza della Repubblica yakınında konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Museo degli Arazzi ile 0,2 mi (0,3 km) ve Marsala Porta Garibaldi ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

B&B Marsala misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 klimalı odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için 32 inç düz ekran televizyon sunulur. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde alışveriş gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için valiz dolabı, ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x