Colette's B&B

Route 62, Pinelands
Colette's B&B Genel
Colette's B&B Öne Çıkan Resim
Colette's B&B Dış Mekan
Colette's B&B Dış Mekan
Colette's B&B Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Colette's B&B
16 The Bend Pinelands Route 62, Pinelands

Colette's B&B misafirlere Cape Town (Pinelands) bölgesinde, Vincent Pallotti Hastanesi ve Rondebosch Golf Sahası ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Masa Dağı ile 8,5 mi (13,6 km) ve Camps Bay Plajı ile 9,3 mi (15 km) mesafede.

Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirler için 4 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. 15 km içinde çalışan (ücretli) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak çok kolay.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Ground
Ground level twin room
Room
Ground level double room en suite
Room
Open plan loft room 1
Room
Self catering garden cottage
Room
Open plan loft room 2

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x