Cocoon Villa

Orta Vietnam, Cam Thanh
Cocoon Villa Öne Çıkan Resim
Cocoon Villa Dış Mekan
Cocoon Villa İç Mekan
Cocoon Villa Kahvaltı
Cocoon Villa Kahvaltı
Image More +50 fotoğraf
Cocoon Villa
Group 2 Vong Nhi, Cam Thanh Orta Vietnam, Cam Thanh

Cocoon Villa misafirlere Hoi An (Cam Thanh) bölgesinde, Hoi An Nehir Kıyısı yakınında ve Cam Thanh Rice Fields ile yaya olarak 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel My Khe Plajı ile 11,7 mi (18,8 km) ve Cua Dai Plajı ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 18 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ayrı küvet ve duş, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize telefon, masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Süit
Room
Villa (Cocoon)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x