Coconut Grove Boutique Hotel

Puket Adası, Rawai
Coconut Grove Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Coconut Grove Boutique Hotel Dış Mekan
Coconut Grove Boutique Hotel Oda Düzeni
Coconut Grove Boutique Hotel Oda Düzeni
Coconut Grove Boutique Hotel Oda Düzeni
Image More +11 fotoğraf
Coconut Grove Boutique Hotel
23/67 Soi Khokmakham Moo1, Naiharn Beach Puket Adası, Rawai

Bu villa misafirlere Rawai bölgesinde, alışveriş bölgesinde, Kata Plajı ve Naiharn Lake ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu villa Karon Plajı ile 5,2 mi (8,4 km) ve Patong Plajı ile 10,6 mi (17,1 km) mesafede.

Villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 9.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş villada özel havuz ve düz ekran televizyon mevcut. Size özel, veranda vardır. Misafirler için buzdolabı, set üstü ocak ve mikrodalga fırın olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve kablolu TV kanalları var.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Signature Bungalov, Mutfak, Havuz Kenarı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x