Club Oceano

Puerto Del Carmen, Puerto del Carmen
Club Oceano Öne Çıkan Resim
Club Oceano Dış Mekan
Club Oceano Dış Mekan
Club Oceano Dış Mekan
Club Oceano Kahvaltı
Image More +27 fotoğraf
Club Oceano
Alcorce, 3 Puerto Del Carmen, Puerto del Carmen

Club Oceano, Tias bölgesinde, plaj yakınında ve Puerto del Carmen Plajı ile birkaç dakika mesafede ve Timanfaya Sub yakınında sizi bekliyor. Bu apart daire Fariones Spor Merkezi ve Playa Chica Plajı yakınındadır.

Restoranda Club Oceano misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 9.30 ve 13.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 2 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Ücretli kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlere mikrodalga fırın ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spa küveti gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu apart dairede misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Apart Daire, 2 Yatak Odası
Standard
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x