Club Koggala Village

Güney Sri Lanka Sahili, Habaraduwa
Club Koggala Village Genel
Club Koggala Village Genel
Club Koggala Village Genel
Club Koggala Village Genel
Club Koggala Village Öne Çıkan Resim
Image More +29 fotoğraf
Club Koggala Village
Matara Road Güney Sri Lanka Sahili, Habaraduwa

Club Koggala Village misafirlere Koggala bölgesinde, plajda, Koggala Plajı ile Martin Wickramsinghe Halk Müzesi 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Unawatuna Plajı ile 5,3 mi (8,5 km) ve Mirissa Plajı ile 11,7 mi (18,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirler için 59 klimalı odada minibar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x