Clayton Hotel Cork City

Güneybatı İrlanda, Province of Munster
Clayton Hotel Cork City Genel
Clayton Hotel Cork City Genel
Clayton Hotel Cork City Genel
Clayton Hotel Cork City Genel
Clayton Hotel Cork City Genel
Image More +61 fotoğraf
Clayton Hotel Cork City
Lapps Quay Güneybatı İrlanda, Province of Munster

Clayton Hotel Cork City misafirlere Cork merkezinde, Cork Belediye Konağı yakınında ve Gümrük Dairesi ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Blarney Şatosu ile 6,7 mi (10,7 km) ve Merchants Quay Shopping Centre ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Yemek servisi için Kudos Restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.00, hafta sonu 7.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

197 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için sağlık kulübü, kapalı havuz ve sauna vardır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Double & Single Room
Room
Double Room with Balcony Riverview
Room
Executive King Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x