Classik Hotel Antonius

Rhine-romantic Route, Köln
Classik Hotel Antonius Genel
Classik Hotel Antonius Dış Mekan
Classik Hotel Antonius Dış Mekan
Classik Hotel Antonius Dış Mekan
Classik Hotel Antonius Kahvaltı
Image More +22 fotoğraf
Classik Hotel Antonius
Dagobertstraße 32 Rhine-romantic Route, Köln

Classik Hotel Antonius misafirlere Köln merkezinde, Cologne Katedrali ve Eigelstein Torburg ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel LANXESS Arena ile 3,7 mi (5,9 km) ve Phantasialand Eğlence Parkı ile 19,9 mi (32,1 km) mesafede.

Restaurant Augustin, Classik Hotel Antonius misafirlerine yemek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 7.00 ve 11.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 54 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sauna ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve canlı bitki duvarı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda
Premium
Premium Oda
Executive
Executive Oda
Exclusive
Exclusive Apart Daire
Classic
Classic Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x