Clarissa Resort

Ramnagar
Clarissa Resort Genel
Clarissa Resort Genel
Clarissa Resort Genel
Clarissa Resort Öne Çıkan Resim
Clarissa Resort Dış Mekan
Image More +57 fotoğraf
Clarissa Resort
Jim Corbett National Park Village Himmatpur, Ram Nagar , Ramnagar

Ramnagar bölgesindeki Clarissa Resort konaklamanızda, Mandal River ve Corbett Kaplan Koruma Alanı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Corbett Ulusal Parkı ile 15,8 mi (25,4 km) ve Ramnagar Kosi Rezervuarı ile 4,5 mi (7,3 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 46 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz, açık tenis kortu ve kiralık bisiklet vardır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Superior
Superior Kır Evi, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Family Kır Evi, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Executive Kır Evi, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x