ACORN HIDEAWAY RESORT & SPA, Corbett

Kuzey Himalaya, Ramnagar
ACORN HIDEAWAY RESORT & SPA, Corbett Genel
ACORN HIDEAWAY RESORT & SPA, Corbett Genel
ACORN HIDEAWAY RESORT & SPA, Corbett Genel
ACORN HIDEAWAY RESORT & SPA, Corbett Genel
ACORN HIDEAWAY RESORT & SPA, Corbett Genel
Image More +99 fotoğraf
ACORN HIDEAWAY RESORT & SPA, Corbett
Sawal Deh West, Dhela Road Jim Corbett National Park Kuzey Himalaya, Ramnagar

ACORN HIDEAWAY RESORT & SPA, Corbett misafirlere Ramnagar bölgesinde, milli parkta ve Mandal River ile 12 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı resort otel Corbett Ulusal Parkı ile 18,4 mi (29,6 km) ve Corbett Kaplan Koruma Alanı ile 6,5 mi (10,4 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için resort otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 43 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz, sauna ve spor salonu gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve gözetimli çocuk bakımı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Ramnagar bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu resort otel misafirlerimize 2030 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası
Oda
Oda
Oda,
Oda, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x