Clandestino Hotel - Adults Only

El Bajio, San Miguel de Allende
Clandestino Hotel - Adults Only Genel
Clandestino Hotel - Adults Only Genel
Clandestino Hotel - Adults Only Öne Çıkan Resim
Clandestino Hotel - Adults Only Dış Mekan
Clandestino Hotel - Adults Only Dış Mekan
Image More +55 fotoğraf
Clandestino Hotel - Adults Only
Recreo # 31 Col.Centro El Bajio, San Miguel de Allende

Clandestino Hotel - Adults Only misafirlere San Miguel de Allende merkezinde, El Chorro Street ve Capilla de la Tercera Orden ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel San Miguel Arcangel Bölge Kilisesi ile 0,7 mi (1,1 km) ve Escondido Bölgesi ile 7,1 mi (11,4 km) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler ısıtmalı zemin ve LED televizyon olan 8 ayrı ayrı döşenmiş odadan birinde kalabilir. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca çatı katında teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Traditional
Traditional Oda
Room
Deluxe Oda, Balkon
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x