CitySuites Aparthotel

North West England, Manchester Kent Merkezi
CitySuites Aparthotel Genel
CitySuites Aparthotel Genel
CitySuites Aparthotel Öne Çıkan Resim
CitySuites Aparthotel Dış Mekan
CitySuites Aparthotel Dış Mekan
Image More +53 fotoğraf
CitySuites Aparthotel
16 Chapel Street North West England, Manchester Kent Merkezi

CitySuites Aparthotel konaklamanızda Manchester merkezinde, Manchester Katedrali ve Borsa Meydanı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 5 yıldızlı apart daire National Football Museum ile 0,6 km ve Printworks ile 0,7 km mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Embankment Kitchen ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor. Alakart kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 11.00, hafta sonu 8.00 ve 12.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 237 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için 24 saat açık sağlık kulübü ve kapalı havuz bulunmaktadır. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Premium
Premium Apart Daire, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Family
Family Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x