City Wall Old House.Ji Residence

Merkez Ova, Jinzhong
City Wall Old House.Ji Residence Genel
City Wall Old House.Ji Residence Genel
City Wall Old House.Ji Residence Genel
City Wall Old House.Ji Residence Genel
City Wall Old House.Ji Residence Genel
Image More +89 fotoğraf
City Wall Old House.Ji Residence
No.16, Luohanmiao Street Merkez Ova, Jinzhong

City Wall Old House.Ji Residence misafirlere Jinzhong merkezinde, Former Residence of Lei Lutai ve Pingyao Konfüçyus Tapınağı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı pansiyon Pingyao Şehir Surları ile 0,7 mi (1,1 km) ve Xietongqing Ancient Bank ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Pansiyonun havuz kenarı restoranı, misafirlere bahçe manzarasına nazır ve açık havada yemek keyfi sunuyor. Ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 17 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Romantic Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Teras
Room
Superior Süit, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Room
Family Süit, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x