Zheng Jia Hotel

Merkez Ova, Jinzhong
Zheng Jia Hotel Öne Çıkan Resim
Zheng Jia Hotel Dış Mekan
Zheng Jia Hotel Dış Mekan
Zheng Jia Hotel Dış Mekan
Zheng Jia Hotel Dış Mekan
Image More +25 fotoğraf
Zheng Jia Hotel
No. 68 Yamen Street, Pingyao Merkez Ova, Jinzhong

Zheng Jia Hotel misafirlere Jinzhong (Pingyao) bölgesinde, Former Residence of Lei Lutai ve Pingyao Konfüçyus Tapınağı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Xietongqing Ancient Bank ile 0,4 mi (0,6 km) ve China Ticket No Museum ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 25 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x