City View Hotel

Vladivostok
City View Hotel Genel
City View Hotel Öne Çıkan Resim
City View Hotel Dış Mekan
City View Hotel İç Mekan
City View Hotel İç Mekan
Image More +43 fotoğraf
City View Hotel
Nekrasovskiy Pereulok 28 , Vladivostok

City View Hotel size Vladivostok merkezinde, Suhanovyh Ailesi Müzesi ile 4 dakika yürüyüş ve Uzak Doğu Devlet Teknik Üniversitesi Müzesi ile 6 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Kartal Yuvası Dağı ile 0,4 mi (0,6 km) ve Krai Primorsky Kukla Tiyatrosu ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

7 odada minibar ve Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu apart dairede misafilere genel oturma odası ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Junior Süit
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Apart Daire
Room
Junior Süit (Plus)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x