City Suites Silao Aeropuerto

Bajio, Silao
City Suites Silao Aeropuerto Genel
City Suites Silao Aeropuerto Genel
City Suites Silao Aeropuerto Genel
City Suites Silao Aeropuerto Genel
City Suites Silao Aeropuerto Öne Çıkan Resim
Image More +28 fotoğraf
City Suites Silao Aeropuerto
Libramiento Norte #900 B, El Fresno Bajio, Silao

Silao bölgesindeki City Suites Silao Aeropuerto konaklamanızda, Victoria Bahçesi ve Santiago Apostol Kilisesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Alley of the Kiss ile 16 mi (25,8 km) ve Poliforum Leon Kongre ve Sergi Sarayı ile 18,1 mi (29,2 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Ücretsiz tam kahvaltı servisi hafta içi 6.00 ve 10.30, hafta sonu 7.00 ve 11.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 58 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. Misafirler 10 km içinde çalışan ücretsiz ulaşım servisinden yararlanabilir.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Superior Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat
Room
Süit, 2 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x