HS HOTSSON Hotel Silao

El Bajio, Silao
HS HOTSSON Hotel Silao Genel
HS HOTSSON Hotel Silao Öne Çıkan Resim
HS HOTSSON Hotel Silao Dış Mekan
HS HOTSSON Hotel Silao Dış Mekan
HS HOTSSON Hotel Silao Yerinde Yemek
Image More +9 fotoğraf
HS HOTSSON Hotel Silao
Carretera Libramiento Norte 1335 Colonia Sopeña El Bajio, Silao

Silao bölgesindeki HS HOTSSON Hotel Silao misafirlere banliyöde, Parque Bicentenario Guanajuato ve Silao Main Meydanı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Parador Turístico Sangre de Cristo Müzesi ile 17,8 km ve Plaza Alaïa Guanajuato Alışveriş Merkezi ile 19,1 km mesafede.

Los Vitrales Restaurant yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve öğlen arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 149 klimalı odada iPod takma konsolu ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 48-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Açık havuz ve spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu Beaux Arts stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Executive
Executive Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Deluxe)
Executive
Executive Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak (Deluxe)
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Executive Çatı Katı (Loft), 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Deluxe Junior)
Room
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Executive Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Executive Katı (Deluxe)
Room
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Mikrodalga, Kule (Deluxe Junior)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x