City Rose Hotel Suites

Amman
City Rose Hotel Suites Genel
City Rose Hotel Suites Genel
City Rose Hotel Suites Genel
City Rose Hotel Suites Genel
City Rose Hotel Suites Genel
Image More +113 fotoğraf
City Rose Hotel Suites
Al-Madinah Al-Munawarah St. , Amman

City Rose Hotel Suites misafirlere Amman bölgesinde, alışveriş bölgesinde, Ibn AlHaytham Hospital ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve King Hussein Cancer Center ile yaya olarak 11 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Al Abdali Alışveriş Merkezi ile 4,1 mi (6,6 km) ve Rainbow Street ile 5,9 mi (9,5 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 65 odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 55-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) mevcuttur. Bu otelde misafilere ortak alanda televizyon ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Süit
Executive
Executive Süit, Şehir Manzaralı
Süit
Süit (City Rose Suite)
Süit,
Süit, 2 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Royal
Royal Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x