Haya Amman Suite Hotel

Amman
Haya Amman Suite Hotel Öne Çıkan Resim
Haya Amman Suite Hotel Dış Mekan
Haya Amman Suite Hotel Dış Mekan
Haya Amman Suite Hotel Dış Mekan
Haya Amman Suite Hotel Oda Manzaraları
Image More +12 fotoğraf
Haya Amman Suite Hotel
Wasfi Al tall Street , Amman

Amman bölgesindeki Haya Amman Suite Hotel konaklamanızda, Amman Alışveriş Merkezi ve Wadi Zarqa Ma'in ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Al Abdali Alışveriş Merkezi ile 5,6 mi (9 km) ve Rainbow Street ile 6,3 mi (10,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor.

Misafirler için minibar olan 35 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Yatak Odası
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Süit
Süit,
Süit, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x