City Park Apartments

St. Petersburg
City Park Apartments Genel
City Park Apartments Öne Çıkan Resim
City Park Apartments Dış Mekan
City Park Apartments Dış Mekan
City Park Apartments Dış Mekan
Image More +94 fotoğraf
City Park Apartments
Pulkovskoe shosse 14 D , St. Petersburg

St. Petersburg (Moskovskiy) bölgesindeki City Park Apartments misafirlere Zafer Meydanı ve Leningrad Kahraman Muhafızlar Anıtı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Devlet İnziva Yeri Müzesi ve Kış Sarayı ile 12,8 mi (20,5 km) ve Chesme Kilisesi ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairenin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 50 odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Apart Daire, 2 Yatak Odası, Sigara İçilebilir, Balkon
Panoramic
Panoramic Apart Daire, 2 Yatak Odası, Küçük Mutfak
Panoramic
Panoramic Apart Daire, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Buzdolabı ve Mikrodalga
Design
Design Apart Daire, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x