City-Hotel Ochsen

Orta İsviçre, Zug
City-Hotel Ochsen Genel
City-Hotel Ochsen Genel
City-Hotel Ochsen Genel
City-Hotel Ochsen Genel
City-Hotel Ochsen Genel
Image More +55 fotoğraf
City-Hotel Ochsen
Kolinplatz 11 Orta İsviçre, Zug

City-Hotel Ochsen konaklamanızda Zug bölgesinde, göl üzerinde, Zug Old Town ve Zug Gölü yakınında olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Museum in der Burg ile 0,3 km ve Metalli Alışveriş Merkezi ile 0,7 km mesafede.

Restaurant au premier yemek servisi için ideal, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 10.30 arasında yapılmaktadır.

42 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda ayrı küvet ve duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sauna ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Kişilik Oda
Junior
Junior Tek Büyük Yataklı Oda
Grand
Grand Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x