Gubelhof Suites

Orta İsviçre, Zug
Gubelhof Suites Öne Çıkan Resim
Gubelhof Suites Dış Mekan
Gubelhof Suites Dış Mekan
Gubelhof Suites Dış Mekan
Gubelhof Suites Dış Mekan
Image More +120 fotoğraf
Gubelhof Suites
Gubelstrasse 7 Orta İsviçre, Zug

Zug bölgesindeki Gubelhof Suites konaklamanızda, Metalli Alışveriş Merkezi ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Alpine Panorama Path ile 9 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı apart daire Zug Gölü ile 0,5 mi (0,8 km) ve Bossard Arena ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için apart dairede belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 11.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler ısıtmalı zemin ve düz ekran televizyon olan 11 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Ayrı özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve lüks banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti mevcuttur.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, Teras
Apart
Apart Daire, Balkon
Deluxe
Deluxe Apart Daire
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Grand
Grand Apart Daire, 2 Yatak Odası
Stüdyo
Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x