City Hotel Lao Cai

Lao Cai
City Hotel Lao Cai Genel
City Hotel Lao Cai Öne Çıkan Resim
City Hotel Lao Cai Dış Mekan
City Hotel Lao Cai Dış Mekan
City Hotel Lao Cai Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
City Hotel Lao Cai
023 Hoang Sao Phuong Coc Leu , Lao Cai

City Hotel Lao Cai konaklamanızda Lao Cai bölgesinde, Sapa Katedrali ile 35 km (21,8 mi) ve Fan Si Pan ile 46,8 km (29,1 mi) mesafede olacaksınız. Bu aile dostu otel Sapa Gölü ile 21,2 mi (34,2 km) ve Hekou Customs Site ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 8.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve bebek bakımı (ücretli) bulunmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Lao Cai bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3229 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Business
Business Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x