SOJO Hotel Lao Cai

Kuzey Vietnam, Lao Cai
SOJO Hotel Lao Cai Genel
SOJO Hotel Lao Cai Genel
SOJO Hotel Lao Cai Genel
SOJO Hotel Lao Cai Genel
SOJO Hotel Lao Cai Öne Çıkan Resim
Image More +12 fotoğraf
SOJO Hotel Lao Cai
2A An Duong Vuong Street, Coc Leu Town Kuzey Vietnam, Lao Cai

Lao Cai bölgesindeki SOJO Hotel Lao Cai konaklamanızda, Hekou Customs Site ve Thuy Hoa Parkı ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Sapa Gölü ile 21 mi (33,9 km) ve Den Mau Tapınağı ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için JO247 Lounge ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 134 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x