City Express Tijuana Otay

Tijuana
City Express Tijuana Otay Genel
City Express Tijuana Otay Genel
City Express Tijuana Otay Genel
City Express Tijuana Otay Genel
City Express Tijuana Otay Genel
Image More +33 fotoğraf
City Express Tijuana Otay
Boulevard Lazaro Cardenas 16002 , Tijuana

Tijuana bölgesindeki City Express Tijuana Otay misafirlere alışveriş bölgesinde, Baja California Tijuana Özerk Üniversitesi ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Alameda Otay Alışveriş Merkezi ile 6 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel High Performance Center in Tijuana ile 0,8 km (0,5 mil) ve Peninsula Fashion Mall ile 5,6 km (3,5 mil) mesafede.

City Express Tijuana Otay misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Ücretsiz kontinental kahvaltı servisi hafta içi 6.00 ve 10.30, hafta sonu 7.00 ve 11.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için 120 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Misafirler 10 kilometre içinde çalışan ücretsiz bölge servisiyle yakındaki ilgi çekici yerlere kolayca ulaşabilir.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için ücretsiz kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Standard Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat
Room
Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x