City Express Junior Tijuana Otay

Tijuana
City Express Junior Tijuana Otay Genel
City Express Junior Tijuana Otay Genel
City Express Junior Tijuana Otay Genel
City Express Junior Tijuana Otay Genel
City Express Junior Tijuana Otay Öne Çıkan Resim
Image More +31 fotoğraf
City Express Junior Tijuana Otay
Blvd. Lazaro Cardenas #16002 Col.Otay Seccion Universidad , Tijuana

Tijuana bölgesindeki City Express Junior Tijuana Otay misafirlere alışveriş bölgesinde, Baja California Tijuana Özerk Üniversitesi ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Alameda Otay Alışveriş Merkezi ile 8 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel High Performance Center in Tijuana ile 0,8 km (0,5 mil) ve Otay Sports Fields ile 2,1 km (1,3 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.00 ve 10.00, hafta sonu 7.00 ve 11.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için 134 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, balo salonu ve otomatik satış makinesi mevcuttur. Misafirler 10 kilometre içinde çalışan ücretsiz ulaşım servisinden yararlanabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x