City Centre Hotel by Picnic

Yerevan
City Centre Hotel by Picnic Genel
City Centre Hotel by Picnic Öne Çıkan Resim
City Centre Hotel by Picnic Dış Mekan
City Centre Hotel by Picnic Dış Mekan
City Centre Hotel by Picnic Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
City Centre Hotel by Picnic
Yeznik Koghbatsi st 20 , Yerevan

City Centre Hotel by Picnic konaklamanızda Yerevan merkezinde, Republic Meydanı (Cumhuriyet Meydanı) ve Ermenistan Ulusal Galerisi ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Sultanahmet Camii ile 1 km (0,6 mil) ve Erivan Opera Salonu ile 1,1 km (0,7 mil) mesafede.

Restoranda City Centre Hotel by Picnic misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Economy Tek Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Economy İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x