citizenM Kuala Lumpur Bukit Bintang

Malezya Yarımadası, Kuala Lumpur
citizenM Kuala Lumpur Bukit Bintang Genel
citizenM Kuala Lumpur Bukit Bintang Genel
citizenM Kuala Lumpur Bukit Bintang Öne Çıkan Resim
citizenM Kuala Lumpur Bukit Bintang Dış Mekan
citizenM Kuala Lumpur Bukit Bintang Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
citizenM Kuala Lumpur Bukit Bintang
128 Jalan Pudu Malezya Yarımadası, Kuala Lumpur

CitizenM Kuala Lumpur Bukit Bintang misafirlere Kuala Lumpur merkezinde, Berjaya Times Square, Kuala Lumpur, Malezya ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Pavilion Kuala Lumpur ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Suria KLCC Alışveriş Merkezi ile 1,9 mi (3,1 km) ve KLCC Park ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

CanteenM citizenM Kuala Lumpur Bukit Bintang misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

105 odada buzdolabı ve iPad mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, otelde alışveriş ve genel oturma odası mevcuttur.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x