citizenM Amstel Amsterdam

Eski Kent, Amsterdam
citizenM Amstel Amsterdam Genel
citizenM Amstel Amsterdam Genel
citizenM Amstel Amsterdam Öne Çıkan Resim
citizenM Amstel Amsterdam Dış Mekan
citizenM Amstel Amsterdam Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
citizenM Amstel Amsterdam
Sarphatistraat 47 Eski Kent, Amsterdam

CitizenM Amstel Amsterdam size Amsterdam merkezinde, Dam Meydanı ve Rijksmuseum ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Anne Frank Evi ile 1,9 mi (3,1 km) ve Heineken Bira Fabrikası ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için canteenM ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

88 odada buzdolabı ve Akıllı televizyonlar mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları, iPad ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve genel oturma odası bulunmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

King
King Room
Tek
Tek Kişilik Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x