Citadines Sloterdijk Station Amsterdam

Amsterdam
Citadines Sloterdijk Station Amsterdam Genel
Citadines Sloterdijk Station Amsterdam Genel
Citadines Sloterdijk Station Amsterdam Öne Çıkan Resim
Citadines Sloterdijk Station Amsterdam Dış Mekan
Citadines Sloterdijk Station Amsterdam Dış Mekan
Image More +23 fotoğraf
Citadines Sloterdijk Station Amsterdam
Naritaweg 3 , Amsterdam

Citadines Sloterdijk Station Amsterdam size Amsterdam merkezinde, Anne Frank Evi ve Westergasfabriek Kültür Parkı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Dam Meydanı ile 4,4 mi (7,1 km) ve Heineken Bira Fabrikası ile 3,9 mi (6,3 km) mesafede.

Misafirler için market var; ayrıca apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.30, hafta sonu 7.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 48 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için LED televizyon ve uydu kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için 24 saat açık spor salonu ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x