Citadines Ramblas Barcelona

Barselona Kent Merkezi, Barselona
Citadines Ramblas Barcelona Öne Çıkan Resim
Citadines Ramblas Barcelona Dış Mekan
Citadines Ramblas Barcelona Dış Mekan
Citadines Ramblas Barcelona İç Mekan
Citadines Ramblas Barcelona İç Mekan
Image More +56 fotoğraf
Citadines Ramblas Barcelona
La Rambla, 122 Barselona Kent Merkezi, Barselona

Citadines Ramblas Barcelona size Barselona merkezinde, La Rambla yakınında ve Placa de Catalunya ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Sagrada Familia ile 2,2 mi (3,5 km) ve Passeig de Gracia ile 0,3 mi (0,6 km) mesafede.

Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

131 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve bebek bakımı (ücretli) gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Classic
Classic Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x