Citadines Jinxiu Shanghai

Şanghay
Citadines Jinxiu Shanghai Genel
Citadines Jinxiu Shanghai Öne Çıkan Resim
Citadines Jinxiu Shanghai Dış Mekan
Citadines Jinxiu Shanghai Dış Mekan
Citadines Jinxiu Shanghai Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Citadines Jinxiu Shanghai
No. 1539 Beiai Road , Şanghay

Citadines Jinxiu Shanghai misafirlere Şangay (Pudong) bölgesinde, Mercedes Benz Arena ve Şanghay Dünya Fuar Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu çevre dostu apart daire Shanghai Disneyland© ile 13,9 mi (22,4 km) ve Eski Fransız İmtiyazlı Bölgesi ile 5,3 mi (8,5 km) mesafede.

Misafirler için market var; ayrıca apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere hafta içi 7.30 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 88 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odada iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve genel oturma odası vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Stüdyo
Deluxe
Deluxe Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x