Çıralı Azur Hotel

Çıralı, Kemer, Antalya
Çıralı Azur Hotel Genel
Çıralı Azur Hotel Genel
Çıralı Azur Hotel Genel
Çıralı Azur Hotel Genel
Çıralı Azur Hotel Genel
Image More +27 fotoğraf
Çıralı Azur Hotel
Ulupınar, No: 76, Çıralı Yolu, 07980 Kemer/Antalya Kemer, Antalya

Tarihi Likya Yolu üzerinde yer alan Çıralı'da; 300’ü aşkın bitki çeşidi, palmiye ve meyve ağaçları ile çevrili geniş egzotik bahçesinin içinde dört mevsim tatil yapabileceğiniz Azur Hotel Çıralı, doğa ile iç içe tatil yapabileceğiniz konforlu bir tesis.

Balayı tatilleri ve çocuklu aileler için ideal müstakil taş evler ve özel yapım ahşap evlerde konaklayabileceğiniz tesiste 32 oda var. Rahat bir tatil geçirmeniz için her türlü konforun düşünüldüğü bungalov ve taş evlerde ayrı yatak odası, çocuk odası, mobilyalı veranda, özel taş süslemeler, ışık-ses geçirmeyen perdeler, ücretsiz kablosuz internet, uydu TV, emanet kasası, buzdolabı ve klima gibi her türlü özellik bulunuyor.

Bahçesindeki meyve ağaçlarından toplanan meyvelerle hazırlanan ev yapımı reçeller ve organik ürünlerle misafirlerine lezzetli Akdeniz kahvaltıları ikram eden otelde 300 yıllık dut ağaçları altında Türk mutfağından sevilen yemekleri de tadabilirsiniz. Tesis, konuklarına özel vejetaryen, vegan, glutensiz ve diyet menüler de hazırlıyor. Kış aylarında şömineli kapalı restoranında hizmet veren otelin bahçe ve havuz kafelerinde de bol alternatif sunuluyor.

Olimpos ve Çıralı Plajı’na 1 km, Adrasan Plajı’na ise sadece 10 km uzaklıktaki tesiste açık yüzme havuzu ve 6 yaş altı çocuk havuzunda da serinleyebilirsiniz.

Kemer ve Kumluca'ya alışveriş turları düzenleyen otelde Yanartaş, Termessos, Aspendos, Kekova ve Myra gibi turistik yerlere de geziler düzenleniyor. Ceneviz ve Sazak Koyu'nu tekneyle keşfe çıkabileceğiniz Çıralı Azur Hotel’de Üçoluk yaylasına yapılan ATV safarilerine katılabilir, dağ bisikleti veya araba kiralayabilir ve ücretsiz otoparkı kullanabilirsiniz.

Çıralı merkezine 1,7 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Taş
Standart Standart

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x