Hotel Villa Monte

Kemer, Antalya
Hotel Villa Monte Genel
Hotel Villa Monte Genel
Hotel Villa Monte Genel
Hotel Villa Monte Genel
Hotel Villa Monte Genel
Image More +29 fotoğraf
Hotel Villa Monte
Cirali Kemer, Antalya

Dünyaca ünlü Çıralı Plajı’nın tadını çıkarmak için ideal bir konumda olan 3 yıldızlı Hotel Villa Monte, taş ve ahşap tasarımlı bir konakta hizmet veriyor. Konforlu ve sigara içilmeyen 8 tane odaya sahip olan butik otelde iki kişilik standart ve beş kişilik aile oda seçeneklerinden kendinize en uygun olanı seçebilirsiniz. Çocuklu aileler, ücretsiz beşik ve çocuk yatağı da alabilirler.

Çiçeklerle süslü geniş bir bahçesi bulunan otelde ahşap çardaklar, güneşlenme alanları, çocuklar için oyun alanları ve hamaklar bulabilirsiniz. Bahçe restoranında ise ücretsiz alakart köy kahvaltıları ve bölgede yetiştirilen taze ürünlerden hazırlanan Akdeniz mutfağı lezzetleri konuklara sunuluyor. Her odasında kablosuz internet kullanabileceğiniz, bölgeyi gezmek için bisiklet kiralayabileceğiniz ve doğa yürüyüşü turlarına çıkabileceğiniz tesisin Antalya Havalimanı’ndan rahat bir yolculuk sunan transfer servisi de bulunuyor.

Çıralı Plajı’na sadece 200 metre uzaklıkta olan otelde konuklara ücretsiz plaj şemsiyesi ve şezlong sunuluyor. Hotel Villa Monte’den Olimpos Plajı 2 km, Olimpos Yanartaş 5 km, Olimpos Antik Kenti 20 km ve Adrasan Plajı sadece 30 km uzaklıkta bulunuyor.

Çıralı merkezine 1,8 km

Oda Bul

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x