Cinta Grill & Inn

Lesser Sunda Islands, Ubud
Cinta Grill & Inn Öne Çıkan Resim
Cinta Grill & Inn Dış Mekan
Cinta Grill & Inn Dış Mekan
Cinta Grill & Inn İç Mekan
Cinta Grill & Inn Oda Düzeni
Image More +21 fotoğraf
Cinta Grill & Inn
Monkey Forest St Lesser Sunda Islands, Ubud

Cinta Grill & Inn misafirlere Ubud (Ubud Kent Merkezi) bölgesinde, Komaneka Güzel Sanatlar Galerisi yakınında ve Pondok Pekak Kütüphanesi ve Eğitim Merkezi ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Ubud Maymun Ormanı ile 1,7 mi (2,8 km) ve Ubud Geleneksel Sanat Çarşısı ile 0,5 mi (0,7 km) mesafede.

Cinta Grill, Cinta Grill & Inn misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün ücretsiz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 7 klimalı odada iPod takma konsolu mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x