Cinnamon House Bed and Breakfast

Route 62, Cape Town
Cinnamon House Bed and Breakfast Genel
Cinnamon House Bed and Breakfast Genel
Cinnamon House Bed and Breakfast Genel
Cinnamon House Bed and Breakfast Öne Çıkan Resim
Cinnamon House Bed and Breakfast Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
Cinnamon House Bed and Breakfast
No 17 Cardita Circle Sunset Beach Route 62, Cape Town

Cinnamon House Bed and Breakfast misafirlere Cape Town (Sunset Plajı) bölgesinde, Sunset Plajı ve Dolphin (Yunus) Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Masa Dağı ile 11,7 mi (18,8 km) ve Camps Bay Plajı ile 12,3 mi (19,8 km) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerehafta içi 6.30 ve 9.30 arasında ücretsiz tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 11 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, genel oturma odası ve resepsiyon salonu vardır.

Misafirler için çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Room
Family Oda
Room
Standard Oda (Self-Catering)
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x