Cine House

Fes-boulemane (bölge), Fes
Cine House Genel
Cine House Öne Çıkan Resim
Cine House Dış Mekan
Cine House Dış Mekan
Cine House İç Mekan
Image More +41 fotoğraf
Cine House
8, Sidi El khayate - Batha Fes-boulemane (bölge), Fes

Cine House misafirlere Fes (Fes El Bali) bölgesinde, Der Batha Müzesi ve Medersa Bou-Inania ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Sidi Ahmed Tijani Türbesi ve Camisi ile 2,7 mi (4,3 km) ve Water Clock ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirler için 7 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dört
Dört Kişilik Oda
Yellow
Yellow ONE
Room
Single Five
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x