Ciel Living Athens

Yunan Ana Karası, Atina
Ciel Living Athens Öne Çıkan Resim
Ciel Living Athens Dış Mekan
Ciel Living Athens Dış Mekan
Ciel Living Athens Kahvaltı
Ciel Living Athens Yerinde Yemek
Image More +66 fotoğraf
Ciel Living Athens
MNISIKLEOUS 2 Yunan Ana Karası, Atina

Atina (Atina Kent Merkezi) bölgesindeki Ciel Living Athens Akropolis ve Syntagma Meydanı 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Monastiraki Bit Pazarı ile 0,3 mi (0,5 km) ve Parthenon ile 1,9 mi (3 km) mesafede.

Yemek servisi için CIEL ATHENS ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

12 odada espresso kahve makinesi ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda
Superior
Superior Süit, Şehir Manzaralı
Junior
Junior Süit (Metropolis View)
Senior
Senior Süit (Metropolis View)
Acropolis
Acropolis View Suite
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Acropolis
Acropolis View Triple Suite
Room
Senior Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x