Chuan Chom The High Resort Saraburi

Orta Tayland, Pak Prieo
Chuan Chom The High Resort Saraburi Genel
Chuan Chom The High Resort Saraburi Genel
Chuan Chom The High Resort Saraburi Genel
Chuan Chom The High Resort Saraburi Öne Çıkan Resim
Chuan Chom The High Resort Saraburi Dış Mekan
Image More +102 fotoğraf
Chuan Chom The High Resort Saraburi
46/5 Tessaban 8 Road, Pak Prieo Mueang Saraburi District, Saraburi Orta Tayland, Pak Prieo

Chuan Chom The High Resort Saraburi konaklamanızda Saraburi merkezinde, Taweekit Complex Saraburi ve Saraburi Market ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Wat Siburi Rattanaram Tapınağı ile 1,7 km (1 mil) ve Adisorn Golf Sahası ile 6,4 km (3,9 mil) mesafede.

Tayland mutfağı sevenler için ไวท์ชวนชมWhite Chuan Chom ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 30 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda Frette Italian çarşaf takımı vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler 24 saat açık spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Art Deco stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve balo salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Super King Room
Deluxe
Deluxe Twin Room
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Superior
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Özel Banyo, Kule
Room
Superior King Room
Room
Superior Twin Room
Room
Deluxe King Jacuzzi Room
Room
Deluxe Queen Jacuzzi Room
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Küvet

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x