Baandara Resort Saraburi

Orta Tayland, Saraburi
Baandara Resort Saraburi Öne Çıkan Resim
Baandara Resort Saraburi Dış Mekan
Baandara Resort Saraburi Dış Mekan
Baandara Resort Saraburi Dış Mekan
Baandara Resort Saraburi Dış Mekan
Image More +54 fotoğraf
Baandara Resort Saraburi
34/2 Moo 4 Mitraphab Road Orta Tayland, Saraburi

Saraburi bölgesindeki Baandara Resort Saraburi konaklamanızda, Adisorn Golf Sahası ve Commemoration Health Garden Bahçesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Khao Yai Ulusal Parkı ile 30,4 mi (48,9 km) ve Saraburi Market ile 3,1 mi (5,1 km) mesafede.

Misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi için otelin restoranı ideal, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 72 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Room 1 or 2 Persons
Room
Swimming Pool Room 4 Persons
Room
Bungalow 1 or 2 Persons
Room
Swimming Pool Room 1 or 2 persons
Room
Bungalow 3 Persons

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x