Christmas Hotel

Batı Kudüs, Kudüs
Christmas Hotel Genel
Christmas Hotel Öne Çıkan Resim
Christmas Hotel Dış Mekan
Christmas Hotel Dış Mekan
Christmas Hotel İç Mekan
Image More +27 fotoğraf
Christmas Hotel
1 ALI IBN ABI TALEB ST Batı Kudüs, Kudüs

Christmas Hotel misafirlere Kudüs (Kudüs Kent Merkezi) bölgesinde, Ben Yehuda Street yakınında ve Siyon Meydanı ile yaya olarak 4 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Yafa Kapısı ile 0,7 mi (1,1 km) ve Holy Sepulchre Kilisesi ile 0,8 mi (1,4 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için The Patio restaurant restoranı ideal, bu restoran yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 35 klimalı oda buzdolabı ve plazma televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Room
Standard Üç Kişilik Oda, 3 Tek Kişilik Yatak
Room
Süit, Birden Çok Yatak Odası, Küçük Mutfak
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Standard Oda, Birden Çok Yatak Odası
Room
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Küçük Mutfak, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x