Christina's Saigon - Vinhomes Golden River

Güney Vietnam, Quận 1
Christina's Saigon - Vinhomes Golden River Genel
Christina's Saigon - Vinhomes Golden River Genel
Christina's Saigon - Vinhomes Golden River Öne Çıkan Resim
Christina's Saigon - Vinhomes Golden River Dış Mekan
Christina's Saigon - Vinhomes Golden River Dış Mekan
Image More +58 fotoğraf
Christina's Saigon - Vinhomes Golden River
2 Ton Duc Thang, District 1 Güney Vietnam, Quận 1

Christina's Saigon - Vinhomes Golden River misafirlere Ho Chi Minh City (Quận 1) bölgesinde, Ben Thanh Pazarı ve Ton Duc Thang Müzesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Bui Vien Yürüyüş Yolu ile 1,6 mi (2,6 km) ve Saigon Nehri ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Christina's Saigon - Vinhomes Golden River misafirlerine yemek servisi yapan market vardır.

Misafirler için 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. 40 inç Akıllı televizyonlar ile Netflix sunulur, ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve kuaför gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu dairede misafilere tur/bilet desteği ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve asansör mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x