Chopin Apartments Platinum Towers

Varşova – Doğu Polonya, Varşova
Chopin Apartments Platinum Towers Öne Çıkan Resim
Chopin Apartments Platinum Towers Dış Mekan
Chopin Apartments Platinum Towers Dış Mekan
Chopin Apartments Platinum Towers Casino
Chopin Apartments Platinum Towers Kahvaltı
Image More +64 fotoğraf
Chopin Apartments Platinum Towers
Grzybowska 61 Varşova – Doğu Polonya, Varşova

Chopin Apartments Platinum Towers misafirlere Varşova (Merkez) bölgesinde, Warsaw Trade Tower Binası ve Varşova İsyan Müzesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Bilim ve Kültür Sarayı ile 1,1 mi (1,7 km) ve Eski Şehir Meydanı ile 3,3 mi (5,3 km) mesafede.

Apart dairede yemek servisi yapan 6 restoran var; isterseniz oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca 3 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere hafta içi 7.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 15 odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 42-inç düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları mevcuttur. Misafirlere ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için kumarhane, sauna ve spor salonu vardır. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Apart Daire
Süit
Süit
Family
Family Apart Daire, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x