Chopin Apartments Capital

Varşova – Doğu Polonya, Varşova
Chopin Apartments Capital Genel
Chopin Apartments Capital Öne Çıkan Resim
Chopin Apartments Capital Dış Mekan
Chopin Apartments Capital İç Mekan
Chopin Apartments Capital İç Mekan
Image More +18 fotoğraf
Chopin Apartments Capital
ul. Gieldowa 4d Varşova – Doğu Polonya, Varşova

Varşova (Wola) bölgesindeki Chopin Apartments Capital misafirlere Varşova İsyan Müzesi ve Warsaw Trade Tower Binası ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Bilim ve Kültür Sarayı ile 1,7 mi (2,7 km) ve Eski Şehir Meydanı ile 3,4 mi (5,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Kontinental kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 8.00, hafta sonu 8.00 ve 9.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 12 odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur ve tüm odalarda Çift Kişilik çekyat vardır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 42-inç düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları mevcuttur.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, 1 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x