Chomba Hotel

Nairobi
Chomba Hotel Öne Çıkan Resim
Chomba Hotel İç Mekan
Chomba Hotel İç Mekan
Chomba Hotel İç Mekan
Chomba Hotel Yerinde Yemek
Image More +17 fotoğraf
Chomba Hotel
River Road , Nairobi

Chomba Hotel misafirlere Nairobi (Merkezi İş Bölgesi) bölgesinde, Ulusal Arşivler ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde ve Tom Mboya Statue ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Thika Road Mall Alışveriş Merkezi ile 7,5 mi (12,1 km) ve Nairobi Ulusal Parkı ile 7,9 mi (12,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimiz için kontinental dâhildir.

14 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Gece kulübü gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x