Chiang Mai Thai House

Kuzey Tayland, Chiang Mai
Chiang Mai Thai House Öne Çıkan Resim
Chiang Mai Thai House Dış Mekan
Chiang Mai Thai House Dış Mekan
Chiang Mai Thai House Dış Mekan
Chiang Mai Thai House Oda Manzaraları
Image More +68 fotoğraf
Chiang Mai Thai House
5/1 Thapae Road Soi 5 T. Changklan, A. Muang Kuzey Tayland, Chiang Mai

Chiang Mai Thai House konaklamanızda Chiang Mai merkezinde, Tha Pae Sokak Pazarı ile 6 dakika yürüyüş mesafesinde ve Riverside ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Wat Chiang Man ile 1,5 km (0,9 mil) ve Chiang Mai Gece Çarşısı ile 1,8 km (1,1 mil) mesafede.

Restoranda Chiang Mai Thai House misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 35 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, ücretsiz şişe su ve vantilatör gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Sadece motosiklet otoparkı vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Double Fan Room
Standard
Standard Air Conditioning Room
Standard
Standard Family Air Condition
Superior
Superior Oda
Superior
Superior Family Room
Room
Standard Family Fan Room
Room
Deluxe Double Pool View
Room
Standard Twin Room
Room
Grand Superior Double Room
Room
Deluxe Double Room with Balcony

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x